• 0592 413596

Fotowedstrijd Smildeger jaarkalender 2021

Fotowedstrijd Smildeger jaarkalender 2021

Het jaar 2020 is alweer bijna ten einde. Dè tijd om weer op zoek te gaan naar een nieuwe kalender voor volgend jaar. Vanuit Drukkerij Hevo willen wij de inwoners van de Smildes e.o. de gelegenheid geven mee te werken aan een jaarkalender voor 2021.

Het idee
De bedoeling is dat er eind november twaalf foto’s gekozen zijn van de Smildes e.o. 3 Foto’s van elk jaargetijde. Deze foto’s worden bovenaan elke maand van de kalender geplaatst, in liggende stand.

Fotowedstrijd
Door een fotowedstrijd op te starten willen we iedereen die goede kwaliteit foto’s heeft of kan maken, de gelegenheid geven om met zijn of haar foto op deze kalender te staan. De desbetreffende foto moet in of rondom de Smildes gemaakt zijn.

Insturen
Foto’s kunnen per mail gestuurd worden naar kalender@drukkerijhevo.nl. Dit mag via WeTransfer of als .jpg o.i.d. in de mail bijgevoegd. Wij ontvangen graag naam, adres en telefoonnummer van de fotograaf en (een beschrijving van) de plek waar de foto gemaakt is. Insturen kan tot en met 31 oktober 2020!

Stemmen
Nadat er door de medewerkers van Drukkerij Hevo een voorselectie is gemaakt van de ingezonden foto’s, kunnen mensen vanaf week 46 beginnen te stemmen. Per maand selecteren wij drie foto’s. Iedereen kan 1 keer zijn stem uitbrengen op de foto’s van alle twaalf maanden. De webpagina voor het stemmen komt online wanneer de selectie is gemaakt. Stemmen kan tot 22 november 2020!

De kleine lettertjes
Iedereen die zijn foto inzendt voor deelname gaat er mee akkoord dat deze gebruikt wordt voor de online stemronde, met vermelding van de volledige naam die bij ons is opgegeven. Nadat de eerste selectie en de stemronde zijn afgerond verwijderd Drukkerij Hevo alle foto’s die de selectie voor de kalender niet hebben gehaald, uit haar archief.

Kalender winnen
Drukkerij Hevo geeft iedere fotograaf die met zijn of haar foto op de kalender staat een eigen exemplaar. Onder de stemmers verloten wij nadat de stemronde is afgelopen drie kalenders. Mocht u geen kalender winnen dan is het mogelijk om de kalender voor € 7,50 te bestellen bij Drukkerij Hevo. Hoe u dat kunt doen zullen wij later bekend maken.