• 0592 413596

Sfeeravond Tuincentrum Bodenstaff te Smilde

Sfeeravond Tuincentrum Bodenstaff te Smilde

Sfeeravond tuincentrum Bodenstaff

Het is alweer Herfst.. tijd en trends vliegen voorbij. Nu de dagen korter en kouder worden is het weer tijd om het binnen gezellig te maken. Tuincentrum Bodenstaff heeft een uitgebreid assortiment, passend bij de laatste trends, om van uw huis een knus thuis te maken! Ook voor degenen die liever hun eigen fantasie gebruiken bij het inrichten is er allerlei moois. Of je nu houd van een landelijke stijl of juist strak & modern, maar bijvoorbeeld ook retro, klassiek, romantisch en ga zo maar door..

Zoals altijd bent u van harte welkom bij Tuincentrum Bodenstaff! Voor het opdoen van inspiratie, shoppen of gewoon lekker rondsnuffelen. Familie Bodenstaff nodigt u uit voor de sfeeravond: Stoer & Sfeervol! Deze vindt plaats op vrijdag 15 november van 18:00 tot 21:00. Tijdens deze avond gaan alle grote lampen uit en wordt het Tuincentrum sfeervol verlicht. Na binnenkomst over de rode loper staat er voor iedereen wat lekkers klaar. Daarnaast zijn er allerlei standhouders aanwezig, plaatselijke ondernemers met producten voor hem & haar. Zo presenteert Pomper Automatiseringen de nieuwste technische snufjes en Heikoop Optiek de laatste brillen mode! Wilma’s Saloon is aanwezig met o.a. beautytips. Bij de stands van Slagerij de Wolvenberg & Boerderijwinkel Smilande kun je terecht voor allerlei lekkernijen en voor ideeën voor het menu van de Feestdagen. Ook zijn er een aantal nieuwe standhouders van de partij; o.a. Teff volkoren, Eerlijk & Puur Essentiële oliën en restaurant De Nieuwe Bentepol! Ze laten je graag kennis maken met hun bedrijf en werkzaamheden.

Lekker hobbyen en doe het zelven? Doe mee met de workshop bloemschikken gegeven door onze eigen bloemisten!

En niet te vergeten: de prachtige Kerst- en Sfeerafdeling van Tuincentrum Bodenstaff, zo veel moois.. Tijd om even te zitten en genieten, dat kan in de gezellige koffiehoek onder het genot van een gratis kop koffie of thee!

Graag tot ziens bij Tuincentrum Bodenstaff; het mooiste & vriendelijkste Tuincentrum van het Noorden!!

Noteer deze data alvast in uw agenda, ook dan zien we u graag weer:

  • - 21 november (van 13:30 – 19:00) Huisdierfotodag!
  • - Op donderdag 21 november is één van de beste dierenfotografen van het land aanwezig om een professionele foto van uw huisdier te maken. U krijgt gegarandeerd een prachtige foto gratis mee!
  • - 7 & 8 december (van 10:00 – 17:00) Kerstshow

De jaarlijkse Kerstshow! Dit jaar met allerlei nieuwe standhouders, veel aanbiedingen, een groot terras met gratis koffie & thee en live muziek! Zondagmiddag shantykoor Westerbork. Nieuw dit jaar: kinderworkshop!.

 

Lees verder