• 0592 413596

Sinterklaas Intocht Bovensmilde 23 november 2019

Sinterklaas Intocht Bovensmilde 23 november 2019

Persbericht Sinterklaas Intocht Bovensmilde 23 november 2019

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Bovensmilde. Net als voorgaande jaren doet de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde weer haar best om de Sint op ludieke wijze welkom te heten in het dorp. In de ochtend zullen er al Pieten in het dorp te vinden zijn. Deze Pieten brengen chocoladeletters naar alle zestig plus leden van de vereniging.

Op 23 november om circa 14:00 uur zal de Sint aankomen in de J. de Walstraat ter hoogte van slagerij van IJsselmuiden. De afgelopen weken heeft de Sint veel tractoren op de televisie gezien. Na het zien van zoveel tractoren wil hij graag ook een eigen tractor. Nu heeft hij op internet gelezen over een tractor uit Bovensmilde die te koop staat. Daarom zal Sinterklaas tijdens de intocht een proefrit maken op deze tractor. Als dat maar goed gaat !

Na de intocht gaan we feest vieren in de Spil. Dit feest is toegankelijk voor alle kinderen die lid zijn van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. De kinderen gaan na het feest met een leuk cadeau van de Sint naar huis.

Bent u nog niet lid van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde en gunt u uw kind wel een leuk feest met Sint en zijn Pieten ? Word dan lid van onze vereniging voor 8 euro per gezin per jaar. Bovendien heeft u dan ook gratis toegang tot alle andere leuke activiteiten die we organiseren. Alle informatie over de Sinterklaas Intocht Bovensmilde kunt u vinden op: https://sinterklaas.ofvbovensmilde.nl

We hopen dat er dit jaar ook weer veel kinderen zijn die de Sint en zijn Pieten samen met ons welkom willen heten in het dorp.

Foto: Mirjam Foppen-Wanders

Lees verder