Nieuwe eigenaar Gulf tankstation in Smilde

Artikel aangemaakt op: 8-1-2018 15:43:15

Per 1 november 2017 is het Gulf tankstation aan de Hoofdweg 38 in Smilde overgenomen door Willem Westerbaan en zijn dochter Roxanne. ‘Een mooie uitdaging’, zo vertelt Willem die al ruim 23 jaar een Gulf Tankstation in Westerbork heeft. ‘We kregen de kans om uit te breiden. Zoiets laat je niet liggen, maar speel je op in’. Omdat Roxanne graag in de voetsporen van haar vader treedt, is het de bedoeling dat zij op termijn het tankstation in Smilde overneemt. ‘Daar ga ik volledig voor’, aldus een enthousiaste Roxanne. Naast de twee nieuwe gezichten, bestaat het team verder nog uit Heidi van Gelderen en Jantje van der Veen die al bij het tankstation werkten.

Nieuw wasstraat
Na enkele uitbreidingen in de shop, zoals de verkrijgbaarheid van warme snacks en versgemalen koffie, komt er ook een nieuwe wasstraat bij het tankstation. Willem: ‘De oude machine werkt nog goed, maar is aan vervanging toe.’ Roxanne: ‘Naar verwachting wordt de nieuwe machine half januari geplaatst.’ Het volgende project is ook al bekend: nieuwe was-boxen. ‘Die hopen we volgend voorjaar te kunnen plaatsen’, aldus de eigenaar.

Actie met Bodenstaff
Om klanten nog meer te bieden, hebben de exploitanten inmiddels de handen ineen geslagen met Tuincentrum Bodenstaff in Smilde. Willem: "In Westerbork werken we al jaren samen met de plaatselijke bloemist en sponsoren we lokale verenigingen zoals de voetbalclub en de manege voor gehandicapten. Het is belangrijk dat je plaatselijke ondernemers steunt en het dorpse karakter behoudt. Roxanne vult aan: "Vanaf nu kunnen onze klanten dan ook hun volle Gulf spaarkaarten inleveren bij Tuincentrum Bodenstaff.

Bij besteding vanaf 10 euro ontvangt men dan 5 euro retour voor de volle spaarkaart.