Bij familiedrukwerk komt het aan op gevoel

Bij familiedrukwerk komt het aan op gevoel

Het leven kent haar zonnige kanten maar heeft ook een keerzijde

Geluk of vreugde én verdriet. Het zijn emoties en die doen wat met je. Veelal komen ze gedoseerd, afzonderlijk van elkaar. Soms liggen ze dicht naast elkaar en soms komen ze samen. Onvoorspelbaar als het leven zelf. En toch markeren ze levensgebeurtenissen die wat met je doen. Met familiedrukwerk, helpen wij je dat te benadrukken. Wij maken het weleens mee, dat we de ene week een trouwkaart maken en dat er in de week erna een rouwkaart voor dezelfde familie moet worden gedrukt. Zoals gezegd is de scheidslijn soms dun, maar we zijn blij dat wij vanuit onze betrokkenheid en kennis, bij zowel rouw als trouw, bij vreugde als verdriet, dat extra accent mogen geven.

Stralen van blijdschap

Wij vinden dat het leven gevierd moet worden en helpen je een beetje de slingers op te hangen met een grote collectie geboortekaartjes, zowel van onze leveranciers als het sprankelende maatwerk dat wij zelf leveren. Ook op het gebied van andere feestelijkheden (trouwkaarten, jubilea e.d.) bieden wij uitgebreide mogelijkheden en denken we graag met je mee.

Verdriet en berusting bij verlies

Vanzelfsprekend zijn wij er ook voor je wanneer de verdrietige kant van het leven zich aandient. Ook hier bieden wij een uitgebreide collectie ‘standaardkaarten’ maar wanneer je je eigen statement wilt maken ter nagedachtenis aan een dierbare, dan helpen wij je daarbij graag.

Via onze website www.delaatstekaart.nl bieden wij een grote collectie kaarten met diverse passende (traditionele) ontwerpen. Je kunt ook op basis van een standaard stramien zelf een ontwerp maken of wij nemen jou op basis van jouw input alle werk uit handen zodat jij je kunt richten op de uitvaart(plechtigheid).