• 0592 413596

CDA bedankt vrijwilligers dierenparkjes in Smilde en Bovensmilde

CDA bedankt vrijwilligers dierenparkjes in Smilde en Bovensmilde

CDA bedankt vrijwilligers dierenparkjes

Raadsleden en het bestuur van CDA Midden-Drenthe hebben de vrijwilligers van de dierenparkjes in Midden-Drenthe bedankt voor al het werk wat zij voor de dieren en voor de samenleving doen. De vrijwilligers van de dierenparkjes kregen op 4 en 12 oktober een taart aangeboden. Met deze actie wil CDA Midden-Drenthe laten zien dat men alle vrijwilligers enorm waardeert.

“Waar de dieren elke dag verwend worden, vinden wij het belangrijk om al die vrijwilligers die zich inzetten voor de parkjes te verwennen. Zij zijn zo goed voor de dieren en de mensen genieten enorm van de dieren en de parken”, met die boodschap verraste raadslid Karin Kappen op dierendag de vrijwilligers van ‘t Meulenparkie in Bovensmilde. Samen met raadslid Marinus Louissen en leden van het CDA bestuur werden die dag de dierenparkjes in Hoogersmilde, Smilde en Westerbork bezocht. Afgelopen zaterdag, 12 oktober, werden de vrijwilligers van Stichting Dierenweide Stroomdal namens CDA Midden-Drenthe bedankt door Ria Beukema.

Volgens de CDA-fractie vormen de vrijwilligers de ruggengraat van de samenleving. De CDA fractie is van mening dat veel maatschappelijk nuttige taken zouden blijven liggen als er geen vrijwilligers zouden zijn.

Foto: CDA Midden-Drenthe

Lees verder